CAPDEVILA PERMAR

Assessoria econòmica integral

Inici /Serveis / Econòmic / Assessoria econòmica integral

SERVEIS

Assessoria Econòmica Integral

Entendràs la situació actual i milloraràs els resultats. Anàlisis Financer, Consultoria, Acompanyament.

Som més que advocats, som els teus experts econòmics de confiança

T’ajudarem a entendre la situació de la teva empresa i a millorar-ne els resultats econòmics

La nostra raó de ser és ajudar als clients en tot allò que es proposin, escoltant-los i oferint la millor solució als seus problemes. Parlem amb tu de manera regular per conèixer el teu negoci, resoldre dubtes i donar-te suport en moments de crisis o de canvis. Gaudim veientcom els negocis dels nostres clients prosperen i milloren amb la nostra col·laboració. T’ajudem a entendre la situació comptable de l’empresa i t’assessorem sense esperar que ens ho demanis per a què aconsegueixis els teus objectius: obtenir més benefici, treballar menys hores o deixar un llegat que vagis més enllà dels resultats econòmics. Et garantim que atendrem els teus dubtes i consultes en 48 hores.

Anàlisi Financer i Assessorament Comptable

Realització d’anàlisis financeres detallades per avaluar la situació econòmica d’una empresa o particular.

Assessorament en matèria comptable per garantir la correcta gestió dels registres comptables i el compliment de les obligacions legals.

Consultoria i Acompanyament per Empresaris i Professionals

Serveis de consultoria personalitzada per a empresaris i professionals en la presa de decisions estratègiques relacionades amb les finances i la gestió empresarial. També acompanyem un negoci en el seu origen, analitzant-ne la viabilitat mitjançant un pla d’empresa.

Valoracions d'Empreses

Realització de valoracions d’empreses per determinar el seu valor de mercat en contextos de venda, fusió, adquisició o transmissió patrimonial.Due Diligence en Processos d'Adquisició d'Empreses

Anàlisi exhaustiu de la situació financera, comptable i legal d’una empresa objecte d’adquisició per part d’un comprador potencial.

Dictàmens Pericials

Elaboració de dictàmens pericials en matèria econòmica i financera per a ús en processos judicials o extrajudicials.

Informes de Viabilitat Econòmica i Financera de Projectes Urbanístics

Realització d’estudis detallats per avaluar la viabilitat econòmica i financera de projectes immobiliaris i urbanístics, incloent l’anàlisi de costos, ingressos i rendibilitat.

Assessorament per a la Gestió Patrimonial, Inversió i Estalvi

Orientació i assessorament personalitzat per a la gestió del patrimoni, realitzant plans d’inversió per ajudar a la presa de decisions d’inversió i l’estalvi, amb l’objectiu de maximitzar els rendiments i minimitzar els riscos.CAPDEVILA PERMAR

Contacte

Si desitja realitzar una consulta sobre Assessoria Econòmica Integral, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.